POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Cine suntem?

Clinica M&M Dental Team este detinuta si administrata de catre S.C. M&M Dental Team S.R.L., cu sediul in Constanta, date de contact: Str. ONESTI, Nr. 37, Constanta, Romania, Program: Luni-Vineri: 09.00 - 20.00, Sambata: 09:00 - 14:00, Telefon: 0341 465 635, Adresa email: mm_dentalteam@yahoo.ca. Clinica M&M Dental Team va prelucra datele dvs cu caracter personal in scopul: 1. Realizarii de tratamente stomatologice. 2. Informarii cu privire la programarea, desfasurarea tratamentului sau alte detalii cu privire la tratamentul stomatologic.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, istoric medical, etc.

Cum pastram datele dvs. cu caracter personal?

Trebuie sa stiti ca datele personale pe care le-am colectat de la dvs. pot fi accesate doar de echipa noastra si de colaboratorii nostri cu care lucram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate si, in cazuri expres prevazute de lege, doar in urma unui demers legal, institutiile publice din Romania care aplica legea. Trebuie sa stiti ca avem securizate si criptate toate datele cu caracter personal intr-o baza de date de tip MYSQL.